Prekvapenie pred Vianocami

Pár hodín pred Vianocami, príjemné šokové PREKVAPENIE!

V kancelárii Slovenskej inšpekcie životného prostredia, zoči voči generálnemu riaditeľovi Jánovi Jenčovi, Tamare Lesnej z tlačového odboru a inšpektorke ochrany vôd Anke Pivarčiovej. Ten pohľad na dlhý rokovací stôl v zasadačke si budem dlho pamätať. Bol na ňom výsledok niekoľkodňovej práce stoviek zamestnancov z celej krajiny tejto inštitúcie pre náš projekt Vnučka. Spontánne mi naskočí myšlienka, že to musela byť riadna makačka po všetkých stránkach. Nakúpiť, vyrobiť, rozdeliť, zabaliť, priviezť. Zároveň vnímam to DOBRO a SNAHU ľudí, ktorí za tým všetkým stoja.

Navonok prísna štátna inštitúcia a tak to má byť, ktorá dohliada na to, aby sme dýchali čistý vzduch, pili dobrú vodu a žili v zdravom životnom prostredí. Pracujú v nej ľudia s veľkým rešpektom a ešte väčšou charizmou. Zodpovední profíci, ale s citlivými srdiečkami. A tie majú na správnych miestach.

Ako to dopadlo ? Mrknite priatelia na krátke minútové videjko, narýchlo zachytené na mobil. Celou cestou domov s plne naloženým autom som premýšľala o týchto skvelých ľuďoch z rôznych kútov Slovenska, všetkých som ich v myšlienkach chcela objať. Ľudia ako mnohí z nás či Vás, so svojimi radosťami, starosťami, rodinami, životmi neváhajú spríjemniť Vianoce neznámym ľuďom bohatými reprezentatívnymi darmi. Len tak pre dobrý pocit. Má to zmysel. Dávať je viac ako brať. Stále viac sa to „posiela ďalej“ ak v tom filme. Veď jedného dňa zostarneme všetci. Ak budeme mať to šťastie.

Štartujeme a ideme s nákladom radosti tam, kde ešte netušia, že im ho vezieme pod Vianočný stromček. ĎAKUJEME a želáme Vám nádherné Vianoce. 🥰