Anjelská polstoročnica

Krátko po dušičkách som navštívila v Trenčianskom kraji sympatických manželov – dedka Milana a babku Terku, ktorí žijú jeden pre druhého už obdivuhodných 56 rokov! Energia vzájomnej lásky, čistoty,  obetavosti a dobroty, ktorá z nich žiari ma priam celú pohltila a vôbec som si neuvedomila, že som na návšteve už takmer 4 hodiny.

Po vzhliadnutí svadobnej fotografie tohoto nádherného páru, ktorú hrdo drží Terka v rukách na fotografii v strede, ma veľmi dojalo, s akou láskou a úctou položila Terka na stôl aj svadobné fotografie svojich rodičov ( vpravo ) a svadobné fotografie rodičov manžela Milanka ( vľavo ). Čas strávený s týmto nádherným párom zanechal vo mne taký hlboký dojem, že som nemohla ani v noci zaspať a neustále som na nich myslela. Ráno ma zobudilo vykúkajúce slnko spoza mrakov a mne v tom momente prebleslo hlavou, že už viem, kde na zemi žijú anjeli.

Veľké ĎAKUJEM za sprostredkovanie tejto návštevy patrí akčnej babke Anke, kamarátke Terky, ktorú ste mali možnosť vidieť vo videjku „Výlet s babkami“. S láskou Vnučka Janka.


Hodnotenie príspevku :

Zobraziť výsledky/Results

Loading ... Loading ...