Krištáľové krídlo 2018

Prestížne ocenenie udeľované osobnostiam Slovenska už od roku 1997.
V nedeľu 27. januára 2019 som zrazu stála na podiu v Slovenskom národnom divadle a držala tú krehkú sklenenú krásu Krištálového krídla v ruke ako laureátka Filantropie za rok 2018. Keď som začula svoje meno, myslela som, že to je sen. Nádherný večer, ktorý moje vnútro a srdce rozvibroval do takej miery, že vonkajší svet na chvíľu prestal existovať a ja som sa ponorila do svojho vnútra.

Nedefinovateľným spôsobom som vnímala tú krásu, dobrotu a všeobjímajúcu lásku … A cítila som podporu a vďaku za babičky, deduškov. Vidieť vlastné meno pri velikánoch našej krajiny, ako bol napr. v roku 2011 ocenený rovnakou cenou prezident  Andrej Kiska, či rok predtým pán Gabriel Csollár – predseda predstavenstva COOP Jednota , je pre mňa neopísateľný pocit úcty, rešpektu a morálneho záväzku.

Touto cestou chcem poďakovať organizátorom skvelej myšlienky oceňovania osobností a vyjadriť veľké uznanie pani Márii Vaškovičovej – autorke projektu. Aj vďaka Vám pani Majka, je svet každý rok o kúsok krajší. Viacgeneračná symbolika slávnostného večera, ktorý som otvorila s témou seniori ako ich vnučka, bol zakončený opäť nádhernou starostlivosťou o seniorov, laureátkou mimoriadnej ceny – pani doktorkou Kristínou Križanovou.
Zo srdca ešte raz ďakujem, stále sa chvejem. ❤️❤️❤️

Celý záznam slávnostného večera si môžete pozrieť na stránkach RTVS
http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14078



Hodnotenie príspevku :

Zobraziť výsledky/Results

Loading ... Loading ...